Művészeink

Balázs Zsolt

Balázs Zsolt “Mindig is érdekelt a szimbiózis, formák és terek ötvözete, különféle alkotási technikák eszenciájának, stílusjegyeinek keverése: fotográfia a rajzzal, karccal vagy a festészettel. Kedvenc stílusirányzataim az absztrakt minimalizmus és az impresszionizmus. Leginkább a természet újszerű ábrázolásmódja, a természet és én, ember és természet, a megfoghatatlan lényegi leképezése sarkall alkotásra.” Legfontosabb eredmények: Állandó kiállítás a Hajós galériában (2010-), Az év 100 legjobb fotói kiállítás (HírTV – Magyar Nemzet, 2010), National Geographics 2010-s fotópályázat kiállítás, Photographer of the year 2010 – shortlisted utazás kategóriában, “Az év legjobb fotói 2010” évkönyv. 2011 óta tagja a Bársony István fotóklubnak, 2014 “Kompozíció és forma” I. és II. helyezések BIF fotópályázaton.

Weboldala: http://zsoltbalazs.com
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Horváth János

Horváth János “Diplomámat a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola fotográfia szakos hallgatójaként szereztem. Munkáimban kiemelt fontosságúak azok a kérdéskörök, melyek a fotográfiát, mint médiumot vizsgálják. Ezekben az anyagokban a technika alárendelt szerephez jut, a lehető legszélesebb palettából szeretem kiválasztani azt, amelyikre szükségem van az alkotási folyamat során. 2012 óta a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagjaként, folyamatos részvétellel állítok ki különböző projektek keretében.”

Weboldala: http://issuu.com/lajalajoska/docs/portfolio2_hat__rtalannal_
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Kőműves Kata

Kőműves Kata “A hosszú záridős technikát alkalmazva sűrítem a történéseket egy pillanatba. Az így készült képek egy adott időtáv összes fényét, színét, érzését tartalmazzák. A test, a természet és a tánc összefonódását tanulmányozom, a valóság ellesett töredékeinek teljessé tétele sarkall alkotásra újra és újra… 2013-ban a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (The International Federation of Photographic Art – FIAP) AFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a nemzetközi fotóművészeti pályázatokon, kiállításokon elért eredményeim elismeréseként.”

Weboldala: http://www.komuveskata.hu
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Novák Tünde

Novák Tünde Több mint egy évtizede fotózok. Korábban a költészet foglalkoztatott és az abban kialakult lírai, intuitív gondolkodásmódom jellemzi képi világomat is a fotográfiában. Stílus tekintetében a múlt század első felének klasszikusai hatottak rám.

Weboldala: https://www.facebook.com/tundenovakphotography
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Sárközi Péter

Fotográfus tervező diplomáját a Budapesti Kommunikácós és Üzleti Főiskolán, Médiatervező művész diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerezte. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója. 2008 és 2016 között a a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, 2008 és 2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja, 2013-tól a Random Egyesület tagja. Munkáival rendszeresen jelentkezik neves itthoni és külföldi kiállítóhelyeken.

Weboldala: http://petersarkozi.com
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Szántai Alexandra

BA tervezőgrafikus diplomámat a soproni AMI-ban, MA grafikus diplomámat a MOME-n szereztem. Jelenleg product designerként dolgozom egy cégnél, valamint UI designerként és grafikusként szabadúszom. Szeretem a minimál, pop art, képregény stílust a grafikában, illetve szeretek kísérletezni az anyagokkal (digitális és analóg) és azok kölcsönhatásával. Néha fekete, néha fehér, néha szürke, néha rikítóan színes, néha finom pasztel vagyok.

Weboldala: http://alexandraszantai.com/
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Tóth Dávid

“Képeimet szinte kivétel nélkül szimbólumrendszerekre építem, az egyszerű látvány mögött mélyebb tartalmak húzódnak meg. A közvetlen környezetemből merítek és abba szövöm bele gondolatimat, geometriai vonatkoztatásokkal vagy közismert utalásokkal. A steril ábrázolás mögött az ember és a tér kapcsolatát boncolgatva önmagamat kutatom alkotásaimban.”

Weboldala: http://atothdavid.hu
Megvásárolható képeinek megtekintése