Művészeink

Balázs Zsolt

Balázs Zsolt “Mindig is érdekelt a szimbiózis, formák és terek ötvözete, különféle alkotási technikák eszenciájának, stílusjegyeinek keverése: fotográfia a rajzzal, karccal vagy a festészettel. Kedvenc stílusirányzataim az absztrakt minimalizmus és az impresszionizmus. Leginkább a természet újszerű ábrázolásmódja, a természet és én, ember és természet, a megfoghatatlan lényegi leképezése sarkall alkotásra.” Legfontosabb eredmények: Állandó kiállítás a Hajós galériában (2010-), Az év 100 legjobb fotói kiállítás (HírTV – Magyar Nemzet, 2010), National Geographics 2010-s fotópályázat kiállítás, Photographer of the year 2010 – shortlisted utazás kategóriában, “Az év legjobb fotói 2010” évkönyv. 2011 óta tagja a Bársony István fotóklubnak, 2014 “Kompozíció és forma” I. és II. helyezések BIF fotópályázaton.

Weboldala: http://zsoltbalazs.com
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Édes Piroska

Édes Piroska “A Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában végeztem könyvművesként, jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem tervezőgrafika szakos hallgatója vagyok. Leginkább az foglalkoztat, hogy mitől válnak a dolgok azzá amik, mi az, ami meghatározza az atmoszférát, a hangulatot, és hogyan tudom ezt úgy megragadni, hogy mások számára is érzékelhetővé váljon.”

Weboldala: https://www.behance.net/piroskaedes
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Horváth János

Horváth János “Diplomámat a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola fotográfia szakos hallgatójaként szereztem. Munkáimban kiemelt fontosságúak azok a kérdéskörök, melyek a fotográfiát, mint médiumot vizsgálják. Ezekben az anyagokban a technika alárendelt szerephez jut, a lehető legszélesebb palettából szeretem kiválasztani azt, amelyikre szükségem van az alkotási folyamat során. 2012 óta a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagjaként, folyamatos részvétellel állítok ki különböző projektek keretében.”

Weboldala: http://issuu.com/lajalajoska/docs/portfolio2_hat__rtalannal_
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Kőműves Kata

Kőműves Kata “A hosszú záridős technikát alkalmazva sűrítem a történéseket egy pillanatba. Az így készült képek egy adott időtáv összes fényét, színét, érzését tartalmazzák. A test, a természet és a tánc összefonódását tanulmányozom, a valóság ellesett töredékeinek teljessé tétele sarkall alkotásra újra és újra… 2013-ban a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (The International Federation of Photographic Art – FIAP) AFIAP fotóművészeti diplomát adományozott a nemzetközi fotóművészeti pályázatokon, kiállításokon elért eredményeim elismeréseként.”

Weboldala: http://www.komuveskata.hu
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Kövi Krisztina

Kövi Krisztina “Diplomámat a Nyugat-magyarországi Egyetem tervezőgrafika szakán szereztem. Utolsó egyetemi évemet ösztöndíjasként a finnországi Saimaa University of Applied Sciences sokszorosító grafika szakán végeztem el. Az illusztrálás műfaja áll hozzám a legközelebb. Munkáim készítése során a manuális technikákat részesítem előnyben, elsősorban grafittal és színes ceruzával dolgozom.”

Weboldala: https://www.behance.net/kovikrisz
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Medve Tamás

Medve Tamás Építész illusztrátor, 3d grafikus és hobbi concept artist. Egyetem után látványtervezőként dolgozott Londonban, majd azt követően Norvégiába költözött a „fjordok kapujának” is emlegetett Bergenbe ahol jelen pillanatban is él. Munkái számos nemzetközi internetes oldalon kaptak szakmai kitüntetést, illetve lettek publikálva. Hivatása az építészeti vizualizáció és imád mindent, ami grafikával kapcsolatos.

Weboldala: http://m3dve.cgsociety.org/
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Novák Tünde

Novák Tünde Több mint egy évtizede fotózok. Korábban a költészet foglalkoztatott és az abban kialakult lírai, intuitív gondolkodásmódom jellemzi képi világomat is a fotográfiában. Stílus tekintetében a múlt század első felének klasszikusai hatottak rám.

Weboldala: https://www.facebook.com/tundenovakphotography
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Sárközi Péter

Sárközi Péter Fotográfus tervező diplomáját a Budapesti Kommunikácós és Üzleti Főiskolán szerezte, jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design mesterképzésének hallgatója. 2008-tól a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója, valamint a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, 2013-tól pedig a Random Egyesület tagja. Munkái neves itthoni és külföldön kiállítóhelyeken szerepeltek: Facade Video Festival (Plovdiv), Long Room (Athén), Mai Manó Ház, Galerie Treppenhus (Erlangen) Vam Design Center, stb.

Weboldala: http://petersarkozi.com
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Szántai Alexandra

Szántai Alexandra Szántai Alexandra tervezőgrafikus diplomáját a Nyugat-magyarországi Egyetemen szerezte, jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Tervezőgrafika mesterképzésének hallgatója, kedvenc műfaja a print design, az illusztrációk és a művészkönyvek készítése, valamint minden, ami CMYK.

Weboldala: http://szanibura.tumblr.com/
Megvásárolható képeinek megtekintése

 

Tóth Dávid

Tóth Dávid “Képeimet szinte kivétel nélkül szimbólumrendszerekre építem, az egyszerű látvány mögött mélyebb tartalmak húzódnak meg. A közvetlen környezetemből merítek és abba szövöm bele gondolatimat, geometriai vonatkoztatásokkal vagy közismert utalásokkal. A steril ábrázolás mögött az ember és a tér kapcsolatát boncolgatva önmagamat kutatom alkotásaimban.”

Weboldala: http://www.pinterest.com/atothdavid/
Megvásárolható képeinek megtekintése