Karácsonyi ajándék ötletek

Ismét itt a Karácsony, az év talán legszebb ünnepe, ami azonban rengeteg előkészületet kíván: karácsonyi dekoráció, fenyőfa vásárlása, rokoni, baráti látogatások megszervezése, ünnepi menü kitalálása, megfőzése és talán a legnehezebb az ajándékvásárlás. Az alábbiakban azoknak szeretnénk tippet adni, akik egyedi, kreatív ajándékokkal szeretnék meglepni szeretteiket.

1. ötlet: Poszter

A poszter egy kreatív, ugyanakkor költségkímélő ajándék lehet. Számos grafika és fotó közül válogathatunk az alábbi linken, a Poszterek típust kiválasztva, a jobb sávban található keresőből: http://pica.hu/galeria A posztert önmagában, de akár egy keretben is ajándékozhatjuk, ekkor elegánsabb lesz az összhatás. Célszerű a poszter színeivel harmonizáló keretet választani, de a legtöbb esetben a fehérrel és a feketével sem lőhetünk mellé. Már 6350 forinttól!

Kövi Krisztina – Boszorkányok #2 – A terv

Köi Krisztina - Marionett #4

2. ötlet: Falra akasztható grafika, vagy fotó

A poszternél költségesebb, de sokkal exkluzívabb ajándék lehet egy limitált szériájú grafika vagy fotó. A limitált széria azt jelenti, hogy a galéria és a művész garantálja, hogy az képből több nem készül az adott méretben, így igazán egyedi ajándékká válik. Az alábbi linken számok grafika, 3D grafika és fénykép közül válogathat: http://pica.hu/galeria Használja a jobb oldalon található sávban a keresőt, melyben színre, formára, méretre, témára is kereshet, így igazán könnyen megtalálhatja a megfelelőt. Már 25.400 forinttól (egyből akasztható a falra)!

Szántai Alexandra - Homage to Kafka #1

Szántai Alexandra - Rajzlatok #1

Tóth Dávid – Ekud

3. ötlet: Ajándékkupon

Ha ideje vásárolni vagy nem ismeri a megajándékozni kívánt személy ízlését, akkor érdemes ajándékkupont vásárolni, ami többféle címletben is rendelkezésre áll az alábbi linken: http://pica.hu/termek-kategoria/ajandek-kuponok/ A kupont ezután a megajándékozott tetszés szerint beválthatja grafikára, fényképre vagy poszterre. A kuponok esztétikus megjelenésük miatt önmagukban is szép ajándékok lehetnek. Már 10.000 forinttól!

Ajándék kupon: 20.000 Ft értékben